”Det handlar inte bara om mål.”

Nej, det handlar inte bara om mål. Det handlar om så himla mycket mer, både för oss och för alla våra spelare. Därför är vi nu både glada och stolta över det här klippet från UR Play.

Nåt måste göras: Unite Stockholm

”Det handlar inte bara om mål. Kärlek, det handlar om kärlek.” ❤️ Sharon, Rhana, Silvia och Farida har en sak gemensamt – de älskar fotboll. Tack vare den ideellt drivna klubben Unite Stockholm får tjejerna chansen att ägna sig åt det de gillar allra mest, samtidigt som de integreras i det svenska samhället. Ett annat exempel på ett lyckat integrationsprojekt är Portalen i Norrköping. Se dokumentärserien Nåt måste göras på UR Play! 👉 http://urplay.se/serie/201239-nat-maste-goras

Publicerat av UR Play den 1 september 2017

”Omg det är första gång jag får tårar efter jag har sett mig i TV. Varje gång klagar jag på hur jag ser ut men den här gången glömde jag allt och hörde bara de fina ord av alla tjejer. Jag är så stolt över att jag har kunnat vara med det finaste laget. Den fina familjen som jag aldrig skulle tänka mig att jag skulle befinna mig med nån gång i livet för att spela fotboll och uppfylla min dröm. Därför vill jag tacka alla som finns med, från tränare, spelare och även de som jag inte har träffat. För om ni inte fanns och kom på den idéen skulle jag aldrig kunna uppnå mitt mål och känna den glädje som jag får av er varje gång jag är med på match och träning. Stort tack och kram till United tjejer och tränare.
❤️💞💟
– Lagkapten Rana

se gärna mer av dokumentärserien ”Något måste göras”, http://urplay.se/serie/201239-nat-maste-goras