Fantastiskt 2016 – hjälp oss att göra 2017 lika bra

 

 

Unite Stockholms förstalag, efter en av många segrar i Korpens ungdomsserie på elitnivå.

Unite Stockholm blickar tillbaka på ett framgångsrikt 2016 – och vi är väldigt nöjda över vad vi åstadkommit tillsammans med våra spelare.

Vår målsättning att erbjuda ensamkommande ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning genom fotboll och därigenom underlätta integrationen i det svenska samhället har resulterat i tre korplag med totalt cirka 50 killar och träning för ett kommande tjejlag med ett tiotal aktiva. Vi känner ett stort engagemang från ungdomarnas sida och det återspeglas även i matchresultaten. I Korpens utomhusserie på elitnivå vann två av våra Unitelag sina grupper och det tredje fick en bra placering. En stor applåd! Vem hade kunnat förutspå dessa framgångar för ett år sedan, när många av spelarna gjorde sina första trevande försök att lära sig fotboll och bilda ett lag tillsammans?

Att vara flykting i dagens allt hårdare samhällsklimat och med Migrationsverkets långa handläggningstider är pressande. Därför känner vi att vår insats blir än mer viktig under 2017. Vi vill fortsätta att utveckla vårt arbete för att ge ungdomarna den trygghet och det stöd de förtjänar.

All vår verksamhet bygger på frivilliga bidrag och insatser. Vi riktar därför ett STORT tack till DIG som gjort det möjligt för Unite Stockholm att förse ungdomarna med all den utrustning som fotbollen kräver i form av exempelvis skor och kläder. Vi skulle varmt uppskatta ditt fortsatta stöd. Även nya givare välkomnas. Stort som litet belopp gör skillnad för våra ungdomar!

Swisha ditt bidrag till 123 048 94 84, eller sätt in valfritt belopp på Swedbank-konto                             8327-9, 944 742 639-7.

Vill du veta mer om vår verksamhet är du också välkommen till vår årsstämma den 21 februari. Anmäl dig till nils-olof.engdahl@hotmail.com

God jul och gott nytt år, hälsar Unite Stockholm!