Bättre och bättre dag för dag

Det finns olika sätt att mäta framsteg. Ett av dem är att se på resultaten för vårt korplag som bokstavligen blir bättre för varje match. I de första omgångarna förlorade vi klart mot de bästa lagen i serien – som alltså är den högsta i södra Stockholm – men förra veckan blev det en knapp 5-6-förlust mot serieledarna Frunken Boys. På sistone har vi också två gånger ställs mot Lalibela, ett lag som vi förlorade med 1-5 i början av serien. Resultaten nu: 3-3 och 7-5. Glädjen efter den senaste matchen gick inte att ta miste på!

Förutom de sportsliga framstegen är vi glada över att numera ha två träningstillfällen: ett för korplaget och ett för övriga spelare. Sammanlagt har vi 35-45 ungdomar i spel varje vecka och vi är fortsatt mycket nöjda med hur väl ungdomarna sköter sig, oavsett om det är nya förmågor eller sådana som varit med från början. Vi har också ett troget gäng volontärer som deltar med stort engagemang.

Vid sidan av den här verksamheten, som alltså flyter på väldigt väl, har vi börjat dra upp riktlinjer för våren. Fokus ligger på att aktivera fler tjejer, samt att starta upp fler fotbollslag som kan delta i Korpens utomhusserier. Spännande tider väntar!

Screen Shot 2016-02-28 at 12.15.11
Taktiksnack inför en match i Korpen.